Vakantiewoning

Indeling

Via de voorkant van de woning kom je in de hal met een luxe badkamer met sunshower, wasmeubel en wc, een opbergkast met wasmachine en een trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal kun je rechtdoor de gezellige woonkamer in met open keuken. De keuken is zeer compleet uitgerust met een combi-oven-magnetron en vaatwasser.  De kamer biedt een wijds uitzicht op de landerijen. Aan de achterzijde is een grote schuifpui naar het beschutte en altijd zonnige privé terras. De benedenverdieping van de woning heeft een vloeroppervlak van 40m2. De woning is volledig geïsoleerd en op de begane grond voorzien van vloerverwarming. Ook is er digitale televisie en Wifi aanwezig.

Via de trap bereikt u de eerste verdieping met 2 slaapkamers en een wc met wastafel. Op één van de slaapkamers kan een kinderbed of een éénpersoonsbed bijgezet worden. Beide slaapkamers hebben een eigen televisie. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. (Bedlinnen en/of handdoeken zijn extra bij te boeken)

In en rondom de woning is gratis Wifi! Er is een eigen parkeerplaats op eigen terrein bij de vakantiewoning aanwezig.

Terras

Aan de achterkant en aan de zijkant van de vakantiewoning ligt het zonnige beschutte terras van ruim 30 m2. U heeft de zon van ‘s morgens vroeg (achterkant) tot ‘s avonds laat (zijkant) op het terras! Er is een tuinset met kussens aanwezig.

Achter de woning kijk je op een weide met dieren. Er is een af te sluiten schuur beschikbaar om fietsen te stallen en elektrische fietsen op te laden. Bovendien zijn er 4 fietsen aanwezig die u gratis kunt gebruiken.  

Ligging

De luxe vakantiewoning “An en Bie” is in 2017 nieuw gebouwd aan de garage van de eigen woning en biedt veel rust en privacy. Je kijkt op Domburg wat 2 km. verderop is gelegen en op de fiets makkelijk te bereiken is in minder dan 10 minuten! 

Een strandcabine is te huur op het strand in Domburg via walcherenvakanties.com/nl/vakantiehuizen-zeeland/strandcabine-domburg-str281

 

Impressie

PreviousNext